DR. Jordi Farrando

DR. Jordi Farrando

Teléfono:+34 938 405 059
Direcció:Carrer Torras i Bages 12 08401 Granollers

PERFIL

 

FORMACIÓ:

Llicenciat en Medicina i Cirurgia por la Universitat Autònoma de Barcelona (Hospital Vall d’Hebron) en 2003.Examen MIR con el número de plaça 65. Suficiència Investigador por la Universitat Autònoma de Barcelona en 2006, con qualificació d’excel·lent.Especialista en Oftalmologia por l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

 

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL:

Inscrit en el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona al maig de 2004 con el número 38766. Residència d’Oftalmologia en Hospital Vall d’Hebron de Barcelona (2005-2008). Assistència mèdica i quirúrgica com a Oftalmòleg en el departament de retina del Servei Integrat d’Oftalmologia del Vallés Oriental (Hospital de Mollet, Hospital General de Granollers, Hospital General de Catalunya, Hospital de Sant Celoni) des de juny de 2008 fins a gener de 2010. Consultor de retina i cirurgia refractiva en l’Institut Oftalmològic de Barcelona-Unitat de Girona des de juny de 2008 fins a maig de 2011.Assistència mèdica i quirúrgica en el Servei d’Oftalmologia de l’Hospital de Mataró, formant part del departament de retina quirúrgica, des de gener de 2010 fins a l’actualitat. Assistència mèdica i quirúrgica en el departament de retina i vitri de l’Institut Oftalmològic Quirón Barcelona des de juny de 2011 fins a l’actualitat. Assistència mèdica i quirúrgica en el departament d’oftalmologia de l’Hospital Asepeyo des de gener de 2010 fins a l’actualitat. Consultor de patologia retiniana traumàtica. Consultor de retina mèdica i quirúrgica en l’Institut Oftalmológic Avançat de Microcirurgía Ocular de Barcelona des de juny de 2017 fins a l’actualitat.

 

PARTICIPACIÓ EN PROJECTES DE INVESTIGACIÓN:
Beca FIS 2006: “Expressió diferencial de citocines i metaloproteinasas en l’edema macular secundari a trastorns oclusius venosos retinianos i l’edema macular uveítico: anàlisi comparativa en humor vitri”. Investigador principal: Dr. José García-Arumí.

 

TREBALLS PUBLICATS EN REVISTES:

Afectació oculomotora en herpes zoster oftàlmic. Acta Estrabológica. Agost 2007.Vasculitis gebrada retiniana associada a infecció por virus Ebstein-Barr. Ocular Immunology. Maig 2008.Novell Candidate gens and a Wide Spectrum of Structural and Point Mutations Responsible for Inherited Retinal Dystrophies Revealed by Exome Sequencing. PLosS One. Desembre 2016

LinkedIn
Instagram