Opinions dels clients

Pacient Oftalmologia

Fa anys que conec el Dr. Oscar Wong, i sé de la seva inquietut i constant  millora professional per exercir l’oftalmologia amb molt rigor. Jo hi confio la vida dels meus ulls al seu coneixement. El seu centre disposa de màquines i aparells de tecnologia d’avantguarda, i està rodejat d’un excel.lent equip de professionals que transmeten seguretat en els seus diàgnostics, a la vegada que un tracte sensible i familiar vers el pacient.

Pacient Oftalmologia

Que jo recordi el meu oftalmòleg de capçalera sempre ha estat IO+D, m’agrada molt el tracte que reps, no solament dels metges sinó de tot el personal de centre. Tenia un problema que arrossegava de feia molts anys i em van haver de fer una vitrectomia, no era una operació fàcil i la van resoldre fantàsticament bé tant l’operació com el posterior seguiment. Conclusió un molt bon tracte i molt bons professionals, que en els temps que estem és el que més es valora.

Pacient Oftalmologia

Es un institut oftalmològic amb un personal molt amable i el més important, per mi, són els bons professionals mèdics que et sol·lucionen el problema. Una vegada vaig trucar perquè tenia una mala visió i em varen fer anar al moment, gràcies a això, no vaig tindre un despreniment de retina.També estic content del departament de dermatologia. Em vàren fer tractament amb resultats positius. I continuo anant

Pacient Oftalmologia

Vull expressar el meu sincer agraïment a aquest Institut Oftalmològic pel tracte rebut de tot l’equip, tant a nivell professional com personal. En un cas que podia tenir un desenllaç molt dramàtic i irreparable m’he sentit molt arropada en tot moment. He apreciat que s’ha fet tot el que calia i més. Aquest fet m’ha donat molta confiança. Novament gràcies!

Pacient Oftalmologia

Com acompanyant en un cas molt proper, inesperat, gravíssim i molt complicat, vaig constatar la implicació de tot el centre i, en especial, l’actuació contundent  i eficaç de la direcció que va estar disponible en tot moment, fins i tot en dies festius. “Chapeau”!!!

Pacient Oftalmologia

Soy paciente  del Dr. Oscar Wong desde hace más de 8 años. Desde el primer dia me he sentido muy bien atendido, por su disposición a escuchar, por sus completas y entendibles explicaciones, por su eficacia en los tratamientos prescritos y en la intervención quirúrgica  de cataratas a la que me sometí. En mi opinión, es un privilegio poder contar con un centro tan notable en Granollers, debido al extraordinario trato humano y la excelente profesionalidad.

Pacient Oftalmologia

Fa anys que tan la meva esposa com jo, ens tractem a la clínica . Hem estat operats els dos de cataractes amb un èxit total. Tot ha estat molt satisfactori . A resultes de la nostre experiència, també es visiten periòdicament  els nostres fills i néts, la qual cosa demostra el nostre grau de satisfacció. La professionalitat, el tracte personal rebut en tot moment, cordial afable, molt humà,  et fa sentir segur i tranquil. Ens sentim tractats com amics , no com a pacients. Felicitem al Doctor Wong i a tot el seu equip tan proper, que et fan sentir com en família. Gràcies per tot i bona singladura en la nova etapa  que segur que serà brillant. Hem passat alguns moment complicats, però mai hem defallit , ni tu ni jo.

Pacient Oftalmologia

Queremos testimoniar nuestro agradecimiento al Dr. Oscar Wong por toda la labor prestada en estos casi 12 años de tratamiento. En ellos ha habido patologías difíciles y que gracias a su profesionalidad y buen hacer, seguimos aqui , con él. Gracias al Institut y especialmente a él, por su exquisito trato humano y profesional.

NO HEM POGUT RESOLDRE ELS TEUS DUBTES?

Pots contactar em nosaltres sempre que ho necessitis.