Una Mica D´Història

UNA MICA D´HISTÒRIA

Mes de 50 anys al teu costat

Els inicis

El primer oftalmòleg de la família va ser el meu pare, el Dr. Joan Camins Ribera (1927-1996). Va néixer a Tarragona i va estudiar Medicina a la Universitat Central de Barcelona (Hospital Clínic). Posteriorment, va fer l’especialitat a l’Hospital de Sant Pau i la Santa Creu (1960).

Va començar a exercir l’especialitat d’oftalmologia a Barcelona a l’Hospital de Sant Pau i Santa Creu amb l’oftalmòleg Dr. Rubió.

A principis de l’any 1960, es va traslladar a Granollers, a on va exercir a l’ambulatori  i realitzava les intervencions quirúrgiques al Hospital General de Granollers.

A l’any 1963 és va incorporar a la Policlínica del Vallès, fins l’any 1993.

Junts des de 1985

Jo, Joan Lluis Camins Espuny, vaig estudiar Medicina al Hospital Clínic de Barcelona i em vaig llicenciar en Medicina i Cirurgia l’any 1983.

Vaig fer l’especialitat a l’Hospital Clínic de Barcelona i em vaig incorporar a la Policlínica del Vallès l’any 1983, fins l’any 1996

L’any 1985 vam començar a ampliar l’equip, incorporant nous professionals al Servei d’Oftalmologia.

Des de  l’any 1996 fins l’any 2002 vam exercir la nostra activitat oftalmològica a la consulta del Carrer Joan Prim de Granollers.

L’any 2002 ens vam traslladar a les noves instal·lacions del Carrer Josep Torras i Bages de Granollers, on vam fundar l’ Institut Oftalmològic Camins,  on actualment exercim les nostres tasques professionals

L’essència de l’ Institut Oftalmològic Camins és la d’una empresa familiar, on la  prioritat és el tracte humà  personalitzat  i la qualitat, posant els 50 anys d’experiència al servei dels nostres clients.

Amb l’oftalmologia del segle XXI

El centre compta amb unes àmplies i modernes instal·lacions i amb els últims avenços tecnològics, tant en proves diagnòstiques com en procediments terapèutics.

Però el valor més important de l’Institut Oftalmològic CAMINS és l’equip de professionals especialistes en oftalmologia, que inclou l’equip mèdic especialitzat en oftalmologia, un equip de diplomats en òptica i optometria , els diplomats en infermeria , el personal d’atenció a l’usuari i el servei administratiu. La nostra motivació és oferir l’excel·lència mèdica juntament amb la qualitat humana.

NO HEM POGUT RESOLDRE ELS TEUS DUBTES?

Pots contactar em nosaltres sempre que ho necessitis